Tillverkning av elementhus

Norges Hus Nova OÜ är ett företag baserat i Estland som specialiserar sig på tillverkning och montering av prefabricerade trähusramar över hela Europa. Våra hus finns i Skandinavien, Centraleuropa och i Medelhavsländerna.
Både vår produktionsavdelning och vårt kontor finns i Tallinn. Vi har för närvarande mer än 20 anställda som tar hand om försäljning, visuella och tekniska ritningar, produktion, projektledning osv.
Vi är övertygade om att det är möjligt att bygga ett stabilt hus av hög kvalitet som motsvarar norska krav och regler till ett överkomligt pris. Varje hus är utformat med omsorg, kompetens, erfarenhet och oklanderlig kvalitet.

Tekniska detaljer för produktionen

Strukturen av våra trähus har utvecklats med hänsyn till de specifika klimatkraven och byggreglerna för Norge. Vi använder endast högkvalitativt massivt virke. Ugntorkat, hyvlat, fingerfogat massivt trä på 13 meter gör att vi kan leverera enastående stabila träbyggnader på upp till 3 våningar.
Specifikationen för ytterväggar och tak är utformade för att erbjuda minimal förlust av energi för att hålla husen varma och mysiga mot vind, regn eller snö. Takkonstruktionen har ett U-värde på 0,13 W/m²K. Beroende på utvändig ytbehandling når U-värdet på den externa väggarna allt från 0,11 W/m²K (träbeklädnad) till 0,10 W/m²K (mineral plaster). Allt material som används i våra hus kommer från certifierade internationella producenter.
Norges Hus produktionsanläggningar finns i norra Estland, cirka 20 kilometer från Tallinn. Det skickliga produktionsteamet förbereder elementen för varje hus med omsorg och engagemang, vilket ger hög produktionskvalitet och maximal kundnöjdhet.
Kunskap, erfarenhet, kvalitet - prefabricerade timmerhus direkt från tillverkaren.